DU ÄR DITT VARUMÄRKE

Att tänka på och bygga sitt varumärke är minst lika viktigt för ett litet bolag som för det stora, och här är det viktigt att i ett tidigt skede förstå och använda sig av, vad ni vill med bolagets varumärke. Hur vill ni synas, vilka vill ni nå och vad erbjuder ni.
Tänk på vilken känsla ni vill förmedla. Dyr, billig, proffsig, snabb, hög service etc. Varumärket sitter ifrån början i hur ni format och marknadsfört det, och ju mer tiden går och företaget växer så växer bolagets varumärke. Ödmjuk eller kaxig, ni och ingen annan kan förmedla känslan ni vill nå ut med.

VAD GÖR ETT VARUMÄRKE STARKT?

Hur fungerar det med varumärken? Fordon, skyltar, arbets- och profilkläder, utseende och beteende styr hur vi ?läser? varandra i vardagslivet. Utstrålning, personlighet och visuella koder som klädsel ger oss olika typer av känslor. Jobbar du som läkare så passar det inte riktigt att komma i snickarkläder. Samma sak gäller för ett företag.
Ett bra varumärke skapar förtroende, som i sin tur leder till nya affärer. Ett starkt varumärke lockar även till sig till det viktigaste ett bolag har - duktiga människor och rätt personal.
Varumärke är att kunna identifiera och särskilja ett bolag. Varumärket är idag ofta synonymt med en logotype där man vill synliggöra sitt varumärke på ett snyggt sätt.

VI HJÄLPER DIG!

Hos oss får du hjälp med att bygga och vårda ditt varumärke som vi är proffs på. Med 30 års erfarenhet och kunskap att exponera varumärken så har du kommit helt rätt.
Vi har en stark och lokal anknytning där vår kunniga personal erbjuder dig allt som behövs för att få ditt varumärke att sticka ut. Vi har bakom oss en hel kedja med professionella aktörer till vår hjälp då du vill synas rikstäckande vilket ger dig en säker och proffsig hantering.
Det unika med oss att vi erbjuder dig att profilera ditt varumärke på ett och samma ställe vare sig du vill synas på era fordon, skyltar, mässor eller på arbets- och profilkläder, presentreklam eller give aways.
Gör det hos oss vetja!

AFFÄRSIDÉ

Vi ska hjälpa andra att synas med professionella profilering!

AFFÄRSMODELL

Kärnverksamheten är att leverera de bästa idéerna och lösningarna för våra produkter och lösningar.
Våra intäkter kommer från rätt prissatta produkter och tjänster.
Vi levererar kunskap och erfarenhet på hur man ska profilera sig för att synas som bäst och önskar ett långsiktigt samarbete.
Rätt profilerad produkt i rätt tid är vårt motto!

KÄRNVÄRDEN!

LEVERANS

Slutförande och leverans är något vi ska vara ledande inom vårt kundområde. Du som kund ska få en först klassig leverans och slutprodukt enligt överenskommen tidsram.

SERVICE

Vår service till dig som kund ska ha en hög lägsta nivå och vi ska prioritera dina önskemål och förfrågningar. Inom en vecka efter initial kontakt ska du få skiss, offert eller önskat svar från oss. Löpande kommunikation är en stolthet hos oss.

KVALITÉ

Vårt motto är att alltid leverera kvalitativa produkter och tjänster som håller måtten för ett långvarigt användande. Samtliga produkter eller tjänster ska hålla vår höga 4Sign kvalitetsnivå.

PRISVÄRT

Prisvärt för oss är produkter och tjänster som håller vårt kvalitativa signum. Prisvärt är för oss ett pris som inkluderar inte bara produkten eller tjänsten utan även allt de unika runt omkring i vår verksamhet som vi erbjuder våra kunder.


Korta fakta

Bolagsnamn
4Sign Gävle (Ko-Lars AB)
Org.nummer
5564992187
E-postadress
gavle@4sign.se
Telefonnummer
026-123940